Vägledning med kort

I dig finns allt

Vägledning med kort

 

Under en vägledning med kort kanaliserar jag det som korten talar om för mig. Det kan öppna upp för att se och höra det du behöver se i ditt liv och vara början till en förändring i ditt liv. Varje vägledning är unik och jag vet därför inte innan vad som kommer att komma i just din läggning.

 

Ibland behöver vi få höra det vi innerst inne redan vet för att ta tag i en förändring. Att arbeta med kort är ett fint sätt att få vägledning i livet. Det kräver också ett mod att våga ta emot den information som förmedlas med ett öppet hjärta. 

 

Vägledning med kort sker via telefon. Det ger dig en fin möjlighet att ta e emot vägledningen i din hemmiljö utan att behöva ta dig någonstans. Det funkar precis lika bra som att ses fysiskt. 


Prislista 1 jan 2021

30 min vägledning 550 kr

45 min vägledning 650 kr

60 min vägledning 750 kr


Jag ringer upp dig på den tiden du har bokat. Det kan vara bra om du har möjlighet att sätta dig och landa 5 minuter innan vägledningen börjar. 


Betala vägledningen senast 24 timmar innan din bokade tid. Du kan välja att swisha eller betala med Klarna.  Om du väljer att betala med swish fotar jag ditt kvitto och skickar det till dig på mms.