Om mig

I dig finns allt

Presentation

 

Jag heter Jenny Sandehav och känner mig så tacksam för det livet hitills lärt mig.

När jag tittar tillbaka på vad som har hänt i mitt liv, kan jag se att de största förändringarna har

 skett när jag genomgått en kris. Även om en förändring kan göra ont så är det genom

utmaningar och prövningar vi utvecklas och får möjlighet att titta på våra beteenden och mönster igen.

 

Det som sporrar mig att fortsätta vidareutvecklas både i min yrkesroll och privat,  är min nyfikenhet på livet. Efter ett starkt uppvaknande som kom i samband med min skilsmässa så började jag utveckla min intuition mer, utforska min medialitet och ännu mer lyssna på vad min kropp försökte berätta för mig.  

Det blev mer viktigt för mig att vara sann inom alla områden i livet, och lyssna på vad mitt hjärta och vad min själ längtade efter.

 

Jag upptäckte att lugnet och stillheten i varandet och etthet med naturen och tystnaden. 

Jag började meditera och gå på behandlingar i massage och healing.

Genom detta fick jag hjälp att landa i mig själv och fylla på ny energi, och hitta verktyg för att läka gamla beteenden och mönster. 

 

Jag hittade min drivkraft och glöd igen och lärde mig att säga nej till människor och uppgifter som inte väckte någon god känsla hos mig. Min nyfikenhet ledde mig vidare till kurser i regression och

förjupning i healing och personlig utveckling.

 

I januari 2015 bestämde jag mig för lyssna på hjärtat och själen fullt ut och tog beslutet att säga upp mig från min anställning för att jobba med mitt egna företag. Jag känner mig lycklig och tacksam för att jag vågade lyssna på hjärtat och följa min intuition.  

 

Det är fascinerande och spännande att få lära känna sig själv på djupet, och våga möta det som

händer i livet genom att se det ur ett högre perspektiv.  Varje situation och händelse har något att lära dig. Det du kan påverka är vilken väg du väljer att gå framåt och sättet du vill arbeta med att förändra dig själv. 

 

Min önskan med att arbeta som terapeut och vägledare på I dig finns allt är att hjälpa dig att våga öppna upp för att se din kraft och styrka och uppmuntra dig att använda intutionen ännu mer som en del av ditt naturliga redskap för att välja dina steg framåt när du skapar ditt liv.