Massage

I dig finns allt

Massage

 

En behandling i massage är så mycket mer än bara beröring. Den får endorfiner att frisättas och ger en skön och avslappnande effekt för hela dig.  Om du har ont kan massagen även öka blodcirkulationen och transportera bort spänningar i din kropp.

 

Jag är certifierad massageterapeut och massör. Det innebär att jag kan arbeta med avslappningsmassage och behandlande massage beroende på vad du har för önskemål. För att undersöka mer var din muskelsmärta kommer ifrån kan jag även använda undersökningsmetodik och terapeutisk stretch.

 

Lokalen som jag arbetar i ligger på Strandgatan 5 i Eskilstuna och är från 1700-talet. Huset har en fin energi och andas historia.

Behandlingsrummet är inrett med ljusa och behagliga färger. Har du tid och lust efter behandlingen kan du promenera vid vattnet och njuta av naturen innan du beger dig tillbaka till vardagen igen.

 

Hot Stone Massage

Nu kan du även boka en avslappnade och härlig behandling med hot stone. Under 90 minuter får du en skön massage med varma lavastenar. En behandling med hot stone jobbar djupgående och avkopplande och är framför allt en läkande behandling. De varma och lena lavsastenarna är lugnande och reducerar stress. Värmen och trycket hjälper musklerna att slappna av. 

 

Tuinamassage

Nu har du möjlighet att boka Tuina massage som är en kinesisk massage där hela din kropp får en fantastiskt avkopplande behandling. Under behandlingen har du kläderna på, då friktionen mot huden ökar cirkulationen coh effekten i kroppen.

 I Tuinamassagen löses stagnationer och blockeringar upp i din kropp. Behandlingen är dessutom väldigt skön och avstressande, och får hela din kropp att komma ner i varv. 

Tuinmassage 75 min pris 800 kr. Från den 1 jan 2021 pris 850 kr.

 


Prislista från 1 jan 2021

 Massage                Hot Stone

30 min 550 kr          30 min 650   kr 

45 min 650 kr          45 min 750    kr

60 min 750 kr          60 min 850   kr

75 min 850 kr          75 min 950    kr

90 min 1100 kr        90 min 1200 kr 

Trigger Hot Stone

En djupgående massage med behandling av triggerpunkter som avslutas med sköna och varma lavastenar för en mer djupgående effekt. 

Prislista från 1 jan 2021 

75 min 950 kr 

90 min 1200 kr

 

Massage och Energibehandling  90 min 

60 min massage  + 30 min energibehandling 

1100 kr 

 

Nackbehandling och balansering av din kropp

Under en massage ökar cirkulationen i spända områden och spänningar upplöses.

 För att balansera kroppen efter massagen kan du välja nackbehandling o balansering. Du har möjlighet att välja att lägga in de sista 15 minterna av din massagebehandling. Då ingår det i massagepriset. Vill du boka in nackbehandling o balansering som en egen behandling behöver du boka 30 min för 550 kr. 

 

 


 

 

 

 

 

.