Akupressur

I dig finns allt

 

 Akupressur

 

 Akupressur är en härlig behandlingsform som kommer från kinesisk medicin där jag använder mina händer och fingrar för att stimulera energin i din kropp genom att trycka på akupunktur punkter. Behandlingen baseras på samma princip som akupunktur, den enda skillnaden är att det sker utan nålar.

 

Kroppen är indelad i olika energimönster, meridianer. Varje meridian är ihopkopplat med ett inre organ. Genom att stimulera punkter på kroppen sätts cirkulationen i kroppen igång ordentligt och spänningar och stagnationer kan få hjälp att transporteras bort.

 

Behandlingen sätts ihop efter ett samtal där du har möjlighet att berätta vad du vill ha hjälp med och även besvara frågor för att din behandling ska bli just det du behöver.

Akupressur kallas även för stressterapi, då det har en skönt lugnande och avslappnande effekt på kroppen. I alla akupressurbehandlingar ingår även nackbehandling och balansering. 

 

Har du något besvär som du vill ha hjälp med?Det kan vara både fysiskt, psykiskt eller själsligt? 

Prislista 1 jan 2020

60 min 700 kr

90 min 1050 kr

 

Nyhet!

Nu kan du boka 60 min massage och 30 min akupressurbehandling. Ett skönt och harmoniskt sätt för kroppen att ta emot en lång o skön behandling som jobbar på ett balanserande och djup stärkande sätt.

Prislista 1 jan 2019               Prislista 1 jan 2020

90 min  995 kr                      90 min 1050 kr