Akupressur

I dig finns allt


 Akupressur


 Akupressur är en härlig behandlingsform som kommer från kinesisk medicin där jag använder mina händer och fingrar för att stimulera energin i din kropp genom att trycka på akupunktur punkter. Behandlingen baseras på samma princip som akupunktur, den enda skillnaden är att det sker utan nålar.


Kroppen är indelad i olika energimönster, meridianer. Varje meridian är ihopkopplat med ett inre organ. Genom att stimulera punkter på kroppen sätts cirkulationen i kroppen igång ordentligt och spänningar och stagnationer kan få hjälp att transporteras bort.


Behandlingen sätts ihop efter ett samtal där du har möjlighet att berätta vad du vill ha hjälp med och även besvara frågor för att din behandling ska bli just det du behöver.

Akupressur kallas även för stressterapi, då det har en skönt lugnande och avslappnande effekt på kroppen. I alla akupressurbehandlingar ingår även nackbehandling och balansering. 


Har du något besvär som du vill ha hjälp med?Det kan vara både fysiskt, psykiskt eller själsligt? Nu är jag förutom min lärare den andra diplomerade akupressören i hela Eskilstuna. Utbildningen har varit under 1 år på Axelsons utbildning.

60 min akupressur 600 kr (Prislista från 1 jan 2019 620 kr)

90 min akupressur 900 kr (Prislista från 1 jan 2019 995 kr)


Nyhet!

Nu kan du boka 60 min massage och 30 min akupressurbehandling. Ett skönt och harmoniskt sätt för kroppen att ta emot en lång o skön behandling som jobbar på ett balanserande och djup stärkande sätt.

Pris 90 min  980 kr  (Prislista från 1 jan 2019 995 kr)
 

 


 Varmt välkommen att boka tid!

Öppettider måndag till fredag 9.00-18.30


070-7326850

jenny@idigfinnsallt.se

Strandgatan 5

63343 Eskilstuna