Lotorpsmassage

I dig finns allt                                     

                           Massage med Lotorpsmetoden 


För dig som upplever dig stressad och har svårt att komma ner i varv och andas djupare finns nu en riktad massagebehandling som öppnar upp din bröstkorg och hjälper dig att andas lättare. Massagemetoden är också väldigt bra för dig som upplever besvär som astma, allergi coh kol då behandlingsformen lösgör spänningar i bröstkorgen och underlättar en bra andning. Genom att vidga bröstkorgens förmåga och öppna upp bröstkorgen syresätter du kroppen bättre, andas varje andetag djupare och rensar ut gammal luft från kroppen med hjälp av en mjukare bröstkorg och djupare andning. 


Genom djupare andning så frikopplar du även många av de muskler som sitter på din överkropp. Detta innebär också en förjupad avslappning för nacke, axlar, bröstkorg och rygg och halsmuskulaturen. 


Metoden är utarbetad och beprövad på både fysiskt aktiva som vill förbättra sin kondition och andning, personer som haft andningsrelaterade besvär och även personer som upplevt stress och eventuellt drabbats av utmattning eller andra stressreslaterade symptom. Den är även väl beprövad som en rogivande och lugnande metod då en förbättrad andning påverkar dina andetag och din vilopuls per minut.  


Mätning görs innan och efter behandling för att så hur behandlingen har påverkat bröstkorgens förmåga att vidgas. Behandlingsserien är på 3 tillfällen. 

Den första behandlingen är på 90 min. Här går vi igenom hur du upplever din andning coh ditt mående idag, när du känner av din ytliga andning och eventuella besvär och symptom som du har och har haft. 


Den andra och tredje behandlingen är på 60 min vardera. Här stämmer vi av hur det har känts sedan förra behandlingen och hur du upplever det nu. Vi gör mätning även vid dessa tillfällen både innan och efter behandlingen. Behandlingsintervallet kan vara alltifrån 3-6 veckor mellan vardera behandling utirån vad du själv upplever  att du har möjlighet att boka tid för.  


Du kan även få med dig övningar efter behandlingstillfället som hjälper dig att integrera och bibehålla en bra andning. Efter dessa tre tillfällen kan det vara bra att komma på återbesök en gång per år för att se till att bröstkorgen bibehåller sin avslappning och att du också har en djup o avslappnad andning. 


Prislista 1 jan 2020

1;a behandlingen       90 min 1050 kr

2 o 3;e behandlingen 60 min 700 kr

 

 

 

.