Andnings coachning

I dig finns allt                                     

             

                    Nyhet! Andningscoachning.


Få hjälp att andas medvetet o rätt o må bättre i hela kroppen. 
Det känns så kul att nu kunna erbjuda dig möjligheten att bli coachad att förbättra din andning o öka din medvetenhet om din andning. Det är ett superbra och fint verktyg och minskar stress och balanserar hela dig. En bra andning påverkar din kropp i både vila och fysisk aktivitet och hjälper dig att lyssna och känna in hur din kropp mår. 

Coachningen vänder sig till dig som känner vill utveckla och förbättra din andning. Du upplever att du ofta andas med din bröstkort, och har svårt att nå en djup andning med magen, diafragman.  Du kanske upplever att du ofta känner dig stressad, och spänd i axlar, rygg, nacke och käke. Du har svårt att hitta ett inre lugn och samla dina tankar. Du kan även ha som mål att utveckla din andning för att förbättra din kondition. Du kan vara intresserad av att lära dig mer om andningen för att lättare och bättre kunna hantera din stress.

Du kan vara medveten om och höra att du flera gånger om dagen harklar, snorar eller hostar tilll. Du kan även märka att du glömmer att andas när du blir koncentrerad eller möter starkare känslor hos dig. Du har svårt att sitta still en längre stund.
Du är ofta täppt i näsan, och snarkar när du sover.
Även om inget av ovanstående stämmer på dig, och du känner en nyfikenhet till att lära dig mer om andning så är du givetvis välkommen att bli min andningsklient.

Vad ingår i coachningen?
Ett uppstartssamtal där vi checkar av var du befinner dig idag, med ditt mående o din andning ca 45 min (Värde 595 kr). Samtalet kan även ske på distans via telefon/messenger. Avstämning en gång i veckan per mejl eller telefon ca 15 min. 
Konkreta andningsverktyg för att kunna träna andningen hemma.
Du får en relaxator o sovtejp för att få hjälp att andas lugnare, sova djupare o bli piggare och genomgång av ditt träningsprogram för att kunna träna andningen hemma. Dessa får du också behålla efter avslutad coachning.(värde 450 kr).
Avslutningssamtal efter 5 veckor 45 min (Värde 600 kr) Vill du fortsätta efter detta så går det givetvis bra. Då lägger vi upp en individuell plan för dig.
Pris från 1 jan 2020 1300 kr. 
Känner du att din nuvarande andning begränsar dig och att du vill få bättre balans i hela din kropp så rekommenderar jag dig varmt att boka andningscoachning.