Energirening bostad

I dig finns allt

Energirening i ditt hem

 

Alla platser vi befinner oss på har olika energier.

Ibland kan vi känna att det är något på platsen som påverkar dig

på ett djupare plan. Det kanske känns tungt hemma, du upplever en stor trötthet , eller vaknar på natten och känner att det är något/någon som väcker dig. Allting har ett minne, sakerna vi har runt oss, platsen som vårt hus står på, bostaden som vi bor i och anden som ibland har dröjt sig kvar på platsen för att den inte har varit redo för att gå vidare till andra sidan.

 

Redan som liten var jag väldigt öppen, känslig och intutiv och kände av olika energier utan att förstå vad det var. Under åren har jag fått lära mig mycket om energier och har också förstått vilken gåva det är att vara känslig och intuitiv.

Jag har fått uppleva hur mycket energier påverkar mig och andra på flera sätt och vill gärna hjälpa till att rena och rensa platser.

Om det finns jordbundna andar kvar på platsen där du bor påverkar det dig mer

än vad du tror. De befinner sig på samma frekvens som du och jag gör, och

upplever saker utifrån vilka de var när de levde. Jag kan aldrig tvinga en ande att gå över till andra sidan, den behöver känna förtroende för mig för att jag ska kunna hjälpa den att kunna gå över till andra sidan.

 

Att göra en energirening är ett kraftfullt arbete som jag tar på största allvar.

Jag har sett och känt in hur stor skillnad det gör både fysiskt o psykiskt att få hjälp att rensa energier. Det är inte alltid en ande som dröjer sig kvar som påverkar oss, utan det kan också vara minnen från de som bott där tidigare som sitter kvar i väggarna, eller minnen på platsen som din bostad står på som påverkar energin.

 

En energirening kostar 1300 kr (Nytt pris fr 1 jan 2018 1500kr)

Vid energirening utanför Eskilstuna tillkommer även kostnad för resan. Ett återbesök ingår i priset om du vill att jag kommer tillbaks, och känner in hur det känns efter att reningen gjorts.

 

För mer information o kontakt hör av dig på 070-732 68 50